Metallmaskiner

Effektiv med lagerautomater

Hvordan bli både mer effektiv og kostnadseffektiv?

1. EFFEKTIV

Hänel Lean-lift og Rotomat er et svært anvendelig alternativ innenfor de fleste bransjer hvor man har liten plass eller behov for bedre system når det gjelder delelager, verktøylager og/eller ferdigvarelager.

Den tyske leverandøren Hänel har i mer enn 60 år stått for kvalitetsprodukter og innovative løsninger for effektiv lagring og plassbesparelse. I dag er de en av verdens ledende produsenter av automatiserte vertikale lagersystemer og lagerkaruseller for industrielle og kontorapplikasjoner.

Ved å investere i en lagerautomat vil man oppnå mange fordeler som:
AREALBESPARELSE:
En Hänel lagerautomat gir en plassbesparelse på opptil 70% gulvareal, fordi Hänel lagerautomater kan gå over flere etasjer

ØKT PLUKKEFFEKTIVITET:
Med en Hänel lagerautomat fra Bergsli Metallmaskiner er det ENDELIG slutt på leiting og klatring etter nedstøvede saker, varene kommer til deg – i løpet av få sekunder !!

BEDRE OVERSIKT:
ALT samlet på et sted og du VET HVA du har på lager, og EKSAKT hvor det ligger. Alle i huset kan via sin nettleser se lagerbeholdningen.

PRESISJON:
Delene kommer i ergonomisk høyde. Du finner de RIKTIGE artiklene, slutt på feilplukk og feilsending med returer = fornøyde kunder!

SIKKERHET:
Artiklene ligger bak låst dør når du er borte, minimerer svinn og at varene fjernes uten registrering i ordresystemet
2. Kostnadseffektiv
En Rotomat kan man få fra kr. 150.000,-, mens en Lean-Lift koster fra kr. 250.000,-. Maskinene er meget driftsikre.

Hänel lagerautomat oppnår hurtigere og enklere håndtering av lagerdeler og redusert arealbehov. Dine kolleger får i tillegg en betydelig mer behagelig og ergonomisk riktig arbeidsplass, noe som igjen reduserer sykefravær.

Dette sparer kostnader og bidrar til å benytte området tilegnet lagring mer økonomisk.

Be om tilbud !

SPAR PLASS, TID og PENGER
Les mer her

Last ned vår katalog her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

Boost E-handelen din!

Hänel har effektive lagerløsninger De siste årene har netthandelen i Norge vokst dramatisk , nå handles varene stadig oftere fra mobiltelefon og PC og bringes direkte hjem til kunden. Handelsnæringen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og netthandel. Som følge av dette har det  aldri vært viktigere med effektive logistikkløsninger. Fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet   – dette er kravene moderne e-handels bedrifter må tilfredsstille!  Forbruker forventer en pålitelig, trygg og sikker levering når de handler varer på nett. Internett- og postordrebutikker står også overfor utfordringer som at kundene forventer stadig kortere leveringstider på sine bestillinger.

Å spare seg lykkelig!

I disse tider er det viktig å spare. Noen ganger kan det å investere i noe nytt gjøre at man øker en verdi over tid. Hänel lagerautomat er godt egnet for investering, men det er noe du alltid bør tenke over først: Hvor god tid har du, og hva ønsker du å oppnå. Å ha et klart mål vil hjelpe deg å finne ut av om investering i en lagerautomat er noe som passer for din bedrift.

Drømmer du om ny bil?

Vær sikker på at din forhandler har et godt lagersystem! Hvert år selges et stort antall biler i Norge. Om det er best for deg å kjøpe ny eller brukt bil avhenger av økonomi, behov og interesse. Det er alltid en god ide å tenke langsiktig, i forhold til viss noe galt skal skje med bilen. De fleste har daglig bilbehov, da er det viktig med effektiv reservedelslogistikk. For å sikre tilgjengeligheten av mange forskjellige bildeler når det er behov for dem er en Hänel lagerautomat den perfekte løsning. Transport tar ofte tid og rask tilgang til reservedeler er viktig. En...

Autostrada bilforhandler med ny lagerautomat!

Raskere plukk og bedre kontroll på delelageret ble resultatet for bilforhandler Autostrada avd. Skien! Autostrada er autorisert forhandler av bilmerkene Jaguar, Land Rover og Porsche i Vestfold og Telemark, Volvo, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep i Telemark, samt Peugeot og Mercedes-Benz i Notodden. Siden oppstarten for 27 år siden har visjonen vært klar. Autostrada ønsker å selge den bilen du egentlig ønsker deg, og på kjøpet levere en service slik at kunden alltid kommer tilbake. Autostrada som startet med en liten forretning i juli 1995 har i dag fem butikker i Porsgrunn, Skien, Arendal, Seljord og Notodden....

Netthandel – UTFORDRINGER OG MULIGHETER

Handelsnæringen har stor betydning for norsk økonomi, sysselsetting og verdiskaping. Ifølge SSB bidrar næringen til rundt 10 prosent av den totale verdiskapingen i fastlands-Norge. De siste årene har netthandelen i Norge vokst dramatisk , nå handles varene stadig oftere fra mobiltelefon og PC og bringes direkte hjem til konsumenten. Handelsnæringen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og netthandel, som følge av dette har det aldri vært viktigere med effektive logistikkstrukturer. Fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet – dette er kravene moderne e-handels bedrifter må tilfredsstille! Forbruker forventer en pålitelig, trygg og sikker levering når de handler varer på...

Låsbart kontrollerbart lager

Tyveri på arbeidsplassen er dessverre ikke uvanlig. Varehus og lagerrom blir ofte utsatt for dette, og det er derfor viktig å sikre seg. Med Hänel Rotomat og Lean-lift lagerautomat er det slutt på problemet. Lagerautomatene har låsbare dører og mulighet for kontroll av bruker tilgang. Dette gir store fordeler, særlig når det gjelder lagring av materialer med stor økonomisk verdi som for eksempel lagermaskiner i verktøyrom for verktøy lagring. låsbare skyvedører beskytter varer og inventar fra uautorisert tilgang – samt fra støv og skitt. Passordtilgang, nøkkelkortsveip, strekkodeskanning eller RFID-leseralternativer kan gi enda mer beskyttelse der det er ønskelig. Denne økte...