Metallmaskiner

Om oss

Det hele startet 15. januar 1953

For over 70 år siden tok de tre brødrene Finn, Leif og Odd Bergsli en viktig beslutning. Skiensguttene ville satse på å etablere sitt eget firma og selge produksjons maskiner til den voksende industrien over hele landet.

Med hybel som kontor og sykkel som fremkomstmiddel startet de tre brødrene sin beskjedne virksomhet. De slo sine ressurser og kunnskaper sammen, trakk med seg viten og idéer og fylt med et stort pågangsmot slo de seg sammen i et eget firma som fikk navnet Bergsli AS. Bedriften var delt inn i fire ulike avdelinger representert innenfor Verktøymaskiner, treindustrimaskiner, løft og håndtering. Det ble raskt knyttet kontakter med maskinprodusenter i Europa og utstyret ble lansert på hjemmebane – og dermed var grunnlaget lagt for suksesshistorien

 

Bergsli Metallmaskiner blir dannet:

I 2005 valgte familien Bergsli å fisjonere de fire avdelinger til ulike selskaper. Firmaet Bergsli Metallmaskiner AS ble dannet. Import og salg av verktøymaskiner har siden den gang vokst sakte men sikkert.

Maskiner har hele tiden blitt levert med faglig kompetanse, fokus på kvalitet og god service. Bergsli Metallmaskiner er fortsatt familieeid, men Snorre Solbakken er daglig leder. Vi er 15 ansatte som alle har sin fulle fokus på at kunden skal bli fornøyd – ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Bergsli Metallmaskiner AS leverer kvalitetsmaskiner fra solide produsenter og har gjennom alle år levert flere tusen maskiner med smått og stort. Fra et hektisk miljø tilbyr en stab dyktige medarbeidere sin ekspertise om det siste innen verktøymaskiner, lagerautomater og utstyr tilhørende automatisering og produksjonsteknologi. I svært mange tilfeller skreddersys hele produksjonsanlegg etter kundenes behov. Komponenter fra ulike produsenter settes sammen til komplette produksjonsenheter.

I alle år har Bergsli satset på topp kvalitet til riktig pris. Service og oppfølging hos kundene har vært svært viktig. Vi har egen avdeling med kunnskapsrike og erfarne serviceteknikere som er ansvarlig for all opplæring, service og igangkjøring av CNC-maskiner og de har hatt ansvaret for flere svært kompliserte anlegg i Norge, deriblant flere robotceller og FMS-anlegg. De har alle automatiker eller industrimekaniker utdannelse, og oppgraderer hele tiden kompetansen med intern kursing og besøk hos leverandørene.

Lang erfaring og relasjoner til de beste maskinprodusentene i Europa og Asia har gjort Bergsli Metallmaskiner til en betydelig leverandør til norsk industri. Vi har vist oss tilpasningsdyktige i alle år og ser frem til mange spennende år også i fremtiden.

Kontaktinformasjon finner du her

Har du spørsmål, kontakt oss her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

Ny Prosjektingeniør – Even Skaugård Karlsen!

Even er tilbake hos oss. Han er ansatt som opplæringsansvarlig og prosjektingeniør og vil dermed bidra med kursing, support og opplæring til våre kunder, i tillegg til gjennomføring av ulike prosjekter. Han arbeidet hos oss for 3 år siden, den gang som servicetekniker og hadde ansvar for service og igangkjøring av CNC-maskiner. Mange kunder vil nok kjenne han igjen. Even er 28 år og har utdannelse og fagbrev som Automatiker. Han er veldig interessert innenfor sitt fagfelt og holder derfor på med Tekniker utdannelse som Automatiker på deltid. Han har arbeidet med automasjon, programmering og design av testutstyr for olje...

Vi har fått ny logo!

Historien bak: Den nye merkevareidentiteten og logoen hinter til Bergsli sin historie, samtidig som den understreker selskapets fremtidige retning og Bergsli sin posisjon i det norske markedet for verktøymaskiner og lagerløsninger. Elementene i den nye merkevareidentiteten består av mer moderne elementer, samtidig er logoen gjenkjennbar for å vise vår identitet.

VI VIRKELIGGJØR DINE ØNSKER!

Året 2019 har vært et fantastisk år for vår del Vi har solgt maskiner til både eksisterende og nye kunder. Det virker som de alle er fornøyd. Bergsli Metallmaskiner AS har på profesjonelt vis betjent den norske industrien i over 60 år. Det hele startet i 1953, da brødrene Leif, Finn og Odd Bergsli delte matpakke og utvekslet tanker og ideer. De så muligheter for effektivisering i den industrielle produksjonen. Med kunnskap og pågangsmot slo de seg sammen og startet eget firma. Det ble raskt knyttet kontakter med verktøymaskinprodusenter i Europa og utstyret ble lansert på hjemmebane – og dermed...