Metallmaskiner

10 grunner for en lagerautomat:

I den nådeløse jakten på effektivitet og produktivitet befinner bedrifter seg ofte ved et veiskille, og lurer på den beste måten å effektivisere driften og redusere kostnader. Hos Bergsli Metallmaskiner forstår vi den kritiske rollen dette spiller i lagerdrift.

Sliter lageret ditt med ineffektivitet og drifts utfordringer?

Her er ti tegn for å investere i automatiske lagerløsninger

1. Plassbesparelse:

Hänel lagerautomater lagrer i høyden og utnytter vertikal plass effektivt. Dette reduserer behovet for store horisontale lagringsområder. Kan gi over 60% høyere lagringskapasitet.

2. Bedre organisering:

Enkel å betjene med innebygget lagerstyring/WMS. Med automatisk lagring og henting blir det enklere å organisere og finne varer raskt.

3. Økt produktivitet:

Automatiserte lagrings- og plukkprosesser reduserer tiden det tar å hente varer, noe som øker produktiviteten.

4. Redusert feilrate:

Automatiserte systemer reduserer risikoen for feilplukk og feilsendelser, noe som fører til økt nøyaktighet og kundetilfredshet.

5. Sporbarhet:

Hänel lagerautomater kan integreres mot alle kjente ERP systemer. Dette gir nøyaktig sporbarhet av varer fra mottak til forsendelse.

6. Sikkerhet:

Med låsbare dører og tilgangskontroll kan Hänel lagerautomater sikre verdifulle varer og redusere risikoen for tyveri eller uautorisert tilgang.

7. Skalerbarhet:

Systemet kan enkelt tilpasses og utvides etter behov, slik at det kan vokse sammen med virksomheten.

8. Redusert behov for manuell håndtering:

Automatiserte lagrings- og plukkprosesser reduserer behovet for manuelt arbeid, noe som reduserer kostnader og risiko for skader.

9. Bedre ergonomi:

Ergonomisk plassert plukkåpning. Ved å automatisere tunge løft og bøying, bidrar Hänel lagerautomater til å forbedre arbeidsmiljøet og redusere risikoen for arbeidsrelaterte skader.

10. Konkurransedyktig forretningsfordel:

Ved å investere i moderne lagerautomatisering kan virksomheter oppnå en konkurransedyktig fordel gjennom økt effektivitet, nøyaktighet og driftsikkerhet

Les mer om Hänel lageruatomater her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

Boost E-handelen din!

Hänel har effektive lagerløsninger De siste årene har netthandelen i Norge vokst dramatisk , nå handles varene stadig oftere fra mobiltelefon og PC og bringes direkte hjem til kunden. Handelsnæringen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og netthandel. Som følge av dette har det  aldri vært viktigere med effektive logistikkløsninger. Fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet   – dette er kravene moderne e-handels bedrifter må tilfredsstille!  Forbruker forventer en pålitelig, trygg og sikker levering når de handler varer på nett. Internett- og postordrebutikker står også overfor utfordringer som at kundene forventer stadig kortere leveringstider på sine bestillinger.

Å spare seg lykkelig!

I disse tider er det viktig å spare. Noen ganger kan det å investere i noe nytt gjøre at man øker en verdi over tid. Hänel lagerautomat er godt egnet for investering, men det er noe du alltid bør tenke over først: Hvor god tid har du, og hva ønsker du å oppnå. Å ha et klart mål vil hjelpe deg å finne ut av om investering i en lagerautomat er noe som passer for din bedrift.

Drømmer du om ny bil?

Vær sikker på at din forhandler har et godt lagersystem! Hvert år selges et stort antall biler i Norge. Om det er best for deg å kjøpe ny eller brukt bil avhenger av økonomi, behov og interesse. Det er alltid en god ide å tenke langsiktig, i forhold til viss noe galt skal skje med bilen. De fleste har daglig bilbehov, da er det viktig med effektiv reservedelslogistikk. For å sikre tilgjengeligheten av mange forskjellige bildeler når det er behov for dem er en Hänel lagerautomat den perfekte løsning. Transport tar ofte tid og rask tilgang til reservedeler er viktig. En...

Autostrada bilforhandler med ny lagerautomat!

Raskere plukk og bedre kontroll på delelageret ble resultatet for bilforhandler Autostrada avd. Skien! Autostrada er autorisert forhandler av bilmerkene Jaguar, Land Rover og Porsche i Vestfold og Telemark, Volvo, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep i Telemark, samt Peugeot og Mercedes-Benz i Notodden. Siden oppstarten for 27 år siden har visjonen vært klar. Autostrada ønsker å selge den bilen du egentlig ønsker deg, og på kjøpet levere en service slik at kunden alltid kommer tilbake. Autostrada som startet med en liten forretning i juli 1995 har i dag fem butikker i Porsgrunn, Skien, Arendal, Seljord og Notodden....

Netthandel – UTFORDRINGER OG MULIGHETER

Handelsnæringen har stor betydning for norsk økonomi, sysselsetting og verdiskaping. Ifølge SSB bidrar næringen til rundt 10 prosent av den totale verdiskapingen i fastlands-Norge. De siste årene har netthandelen i Norge vokst dramatisk , nå handles varene stadig oftere fra mobiltelefon og PC og bringes direkte hjem til konsumenten. Handelsnæringen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og netthandel, som følge av dette har det aldri vært viktigere med effektive logistikkstrukturer. Fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet – dette er kravene moderne e-handels bedrifter må tilfredsstille! Forbruker forventer en pålitelig, trygg og sikker levering når de handler varer på...

Låsbart kontrollerbart lager

Tyveri på arbeidsplassen er dessverre ikke uvanlig. Varehus og lagerrom blir ofte utsatt for dette, og det er derfor viktig å sikre seg. Med Hänel Rotomat og Lean-lift lagerautomat er det slutt på problemet. Lagerautomatene har låsbare dører og mulighet for kontroll av bruker tilgang. Dette gir store fordeler, særlig når det gjelder lagring av materialer med stor økonomisk verdi som for eksempel lagermaskiner i verktøyrom for verktøy lagring. låsbare skyvedører beskytter varer og inventar fra uautorisert tilgang – samt fra støv og skitt. Passordtilgang, nøkkelkortsveip, strekkodeskanning eller RFID-leseralternativer kan gi enda mer beskyttelse der det er ønskelig. Denne økte...