Metallmaskiner

Boost E-handelen din!

Hänel har effektive lagerløsninger

De siste årene har netthandelen i Norge vokst dramatisk, nå handles varene stadig oftere fra mobiltelefon og PC og bringes direkte hjem til kunden.

Handelsnæringen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og netthandel. Som følge av dette har det aldri vært viktigere med effektive logistikkløsninger.

Fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet – dette er kravene moderne e-handels bedrifter må tilfredsstille! Forbruker forventer en pålitelig, trygg og sikker levering når de handler varer på nett. Internett- og postordrebutikker står også overfor utfordringer som at kundene forventer stadig kortere leveringstider på sine bestillinger.

Effektivitet fra start til slutt:

Hänel Lean-lift og Rotomat, våre toppmoderne lagerautomater er skreddersydd for E-handels suksess. Slutt på tidkrevende leting og feilplukk – våre automater bringer produktene til deg raskt og sikkert. Dette øker produktiviteten og kundetilfredsheten.

Full kontroll og oversikt:

Hänel gir deg en helhetlig oversikt. Finn raskt de riktige artiklene, unngå feilplukk og returer. Mulighet for integrering av automatene med ditt datasystem/ordresystem for smidig drift.

Plug & play med avansert lagerstyring:

Med Hänel får du mer enn bare lagerautomater. Vår «Plug & Play» -løsning inkluderer lagerstyring med opptil 10.000 artikkel numre, klargjort for utstyr som printer, strekkodeleser, vekt mm. Ethernet-klar med web-server for en sømløs integrasjon i din eksisterende infrastruktur.

Smart logistikk for den moderne E-handelen:

Hänel lagerautomater kan kobles sammen, skape smarte logistikkløsninger som møter de mest krevende kravene. Spar tid, unngå feil, og skap en sømløs opplevelse for kundene dine.

Revitaliser din E-handel med Hänel – Effektivitet, pålitelighet og suksess i hvert plukk! Kontakt oss i dag for å løfte din netthandel til nye høyder.

Les mer om Hänel lagerautomater

Trykk her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

Vi utvider vårt serviceteam for Hänel

Vi har gleden av å utvide vår serviceavdeling, og er stolte av å presentere Jesper som en sentral del av vårt team. Jesper er 21 år og har vært lærling hos oss siden august 2022. Han bestod fagprøva med glans i april 2024. Med økende behov for flere på service for Hänel lagerautomater , var Jesper den perfekte kandidaten. Hans evne til å takle nye og komplekse oppgaver med pågangsmot og dyktighet gjør ham til en uvurderlig ressurs for oss. Av utdannelse har han gått 1 år grunnkurs elektro på Skogmo vgs, videre falt valget på Automatiker linjen. Jesper har...

10 grunner for en lagerautomat:

I den nådeløse jakten på effektivitet og produktivitet befinner bedrifter seg ofte ved et veiskille, og lurer på den beste måten å effektivisere driften og redusere kostnader. Hos Bergsli Metallmaskiner forstår vi den kritiske rollen dette spiller i lagerdrift. Sliter lageret ditt med ineffektivitet og drifts utfordringer?

Å spare seg lykkelig!

I disse tider er det viktig å spare. Noen ganger kan det å investere i noe nytt gjøre at man øker en verdi over tid. Hänel lagerautomat er godt egnet for investering, men det er noe du alltid bør tenke over først: Hvor god tid har du, og hva ønsker du å oppnå. Å ha et klart mål vil hjelpe deg å finne ut av om investering i en lagerautomat er noe som passer for din bedrift.

Drømmer du om ny bil?

Vær sikker på at din forhandler har et godt lagersystem! Hvert år selges et stort antall biler i Norge. Om det er best for deg å kjøpe ny eller brukt bil avhenger av økonomi, behov og interesse. Det er alltid en god ide å tenke langsiktig, i forhold til viss noe galt skal skje med bilen. De fleste har daglig bilbehov, da er det viktig med effektiv reservedelslogistikk. For å sikre tilgjengeligheten av mange forskjellige bildeler når det er behov for dem er en Hänel lagerautomat den perfekte løsning. Transport tar ofte tid og rask tilgang til reservedeler er viktig. En...

Autostrada bilforhandler med ny lagerautomat!

Raskere plukk og bedre kontroll på delelageret ble resultatet for bilforhandler Autostrada avd. Skien! Autostrada er autorisert forhandler av bilmerkene Jaguar, Land Rover og Porsche i Vestfold og Telemark, Volvo, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep i Telemark, samt Peugeot og Mercedes-Benz i Notodden. Siden oppstarten for 27 år siden har visjonen vært klar. Autostrada ønsker å selge den bilen du egentlig ønsker deg, og på kjøpet levere en service slik at kunden alltid kommer tilbake. Autostrada som startet med en liten forretning i juli 1995 har i dag fem butikker i Porsgrunn, Skien, Arendal, Seljord og Notodden....

Netthandel – UTFORDRINGER OG MULIGHETER

Handelsnæringen har stor betydning for norsk økonomi, sysselsetting og verdiskaping. Ifølge SSB bidrar næringen til rundt 10 prosent av den totale verdiskapingen i fastlands-Norge. De siste årene har netthandelen i Norge vokst dramatisk , nå handles varene stadig oftere fra mobiltelefon og PC og bringes direkte hjem til konsumenten. Handelsnæringen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og netthandel, som følge av dette har det aldri vært viktigere med effektive logistikkstrukturer. Fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet – dette er kravene moderne e-handels bedrifter må tilfredsstille! Forbruker forventer en pålitelig, trygg og sikker levering når de handler varer på...