Metallmaskiner

WESTCONTROL ROBERTSON AS HAR FÅTT NY CMZ TA30YS DREIEBENK

Westcontrol Robertson AS avdeling Egersund gikk nok en gang for ny maskin med oss som leverandør. Vi er beæret over tilliten de viser oss.

Det er stor aktivitet i verkstedet til Westconrol Robertson AS, derfor var det igjen behov for ny dreiebenk og denne gang valgte kunde en CMZ TA30YS-640.

Med en historie som går tilbake til 1946 har Westcontrol opparbeidet mange års erfaring i utvikling og produksjon av elektronikkbaserte løsninger. Utgangspunktet var i starten å lage høykvalitetsprodukter spesielt til maritime og landbruksrelaterte bruksområder.

I dag er Westcontrol et systemhus som ut fra en ide kan designe, utvikle og produsere nye produkter til de fleste bransjer og anvendelser. Produkter som er produsert her kan du finne i din egen stue, i et helikopter, på en skipsbro eller dypt nede i en oljebrønn.

Westcontrol har hovedkontor på Tauhvor de driver med utvikling, elektronikkproduksjon, automasjon og sammenstilling.

Westcontrol Robertson i Egersund håndterer utvikling, elektronikkproduksjon, maskinering og sammenstilling.

Westcontrol er hovedaksjonær i Berget på Notodden, som driver med kabel, elektronikkproduksjon, maskinering og sammenstilling.

Westcontrol har siden 2005 vært sertifisert i henhold til ISO 9001. IPC (Institute for Printed Circuits) er internasjonale standarder for alle sider av elektronikk utvikling og produksjon. IPC-standardene bidrar til å sikre at produsenter, kunder og leverandører snakker samme språk.

Grunnet økt arbeidsmengde og for å sikre best mulig kvalitet og leveringstid til sine kunder ønsket bedriften å investere i en ny dreiebenk. Valget falt på CMZ TA30YS-640 med Fanuc 32iTB styring

CMZ har laget maskiner siden 1948, og har dermed mer enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet, presisjon og driftssikkerhet, er CMZ blitt kjent som PREMIUM leverandør av CNC dreiesenter i Europa.

Vi ønsker å gratulere vår kunde med sin nye CMZ TA30YS-640

TA-serien har innebygget motor i revolver med hele 12 000 o/min og 75 Nm på roterende verktøy. CMZ produserer alle nøkkelkomponenter i eget hus og alle vitaldeler er oljekjølte med temperaturovervåking. Integrerte dreiespindler fra 14 til 42 kW.

CMZ bruker FANUC modell 32iTB på CNC-styring i denne type maskiner. Styringen har berøringsskjerm inkl. manuell Guide dialog. Den regnes som en velkjent styring for alle CAM-systemer.

All service utføres av Bergsli Metallmaskiner AS, som kjenner maskinkonseptet og Fanuc styringen godt gjennom mange års erfaring.

Westcontrol Robertson AS avdeling Egersund ser frem til å ta tak i flere nye og spennende oppdrag fremover og ønsker alle gamle og nye kunder hjertelig velkommen.

Les mer om CMZ TA30YS dreiebenk her
Les mer om CMZ dreiebenker her
Kontakt oss

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

Vi gir deg 4 grunner for automatisering

Alle verktøymaskiner og lagerautomater kan automatiseres og utstyres for ubemannet produksjon Robot kommuniserer med maskin og cellene kan kjøre ubemannet så lenge det er tilgjengelig verktøy i magasin eller nok emner i lagerautomaten

Våpensmia vokser igjen!

Bedriften som ble etablert i 1976 er en finmekanisk produksjonsbedrift med en CNC basert maskinpark. De utvikler, produserer og selger våpenteknisk utstyr, servicetjenester og optiske siktemidler innenfor forsvars og sikkerhets sektoren og er en underleverandør til industrien. Våpensmia AS er også totalleverandør av alt utstyr innenfor jakt og det sivile skyttermiljøet på nett og i butikk. Herunder salg av ulike egenproduserte produkter og børsemakertjenester. For å tilfredsstille sine kunder har bedriften en maskinpark under kontinuerlig fornyelse slik at de til enhver tid disponerer topp moderne maskiner. Våpensmia ønsker å tilby tjenester av høyst mulig kvalitet og valgte nok en gang...

Induform AS har installert CMZ dreiesenter nummer fire!

Bedriften som ble etablert i 1975 har lang erfaring innen bransjen og arbeider i dag hovedsakelig opp mot oljerelatert industri, ofte med korte leveringsfrister og svært høye kvalitetskrav. For å tilfredsstille sine kunder har bedriften en maskinpark under kontinuerlig fornyelse slik at de til enhver tid disponerer topp moderne maskiner. Kvalitet i alle ledd og det å levere til avtalt tid er førsteprioritet for Induform, derfor valgte bedriften nok en gang å investere i ny maskin. Valget falt på en CMZ TD-25-Y-3200 med bakdokke, Y- akse og med Fanuc 32iT iHMI CNC styring med berøringsskjerm inkl. «manual guide» dialogstyring. Induform...

Nytt maskineringssenter og dreiesenter!

Våpensmia er en finmekanisk produksjonsbedrift med en CNC basert maskinpark. De utvikler, produserer og selger våpenteknisk utstyr, servicetjenester og optiske siktemidler innenfor forsvars og sikkerhetssektoren og er en underleverandør til industrien. Bedriften er også totalleverandør av alt utstyr innenfor jakt og det sivile skyttermiljøet på nett og i butikk. Herunder salg av ulike egenproduserte produkter og børsemakertjenester. Bedriften ble etablert i 1976 og har i dag 25 ansatte i sine lokaler på Dokka Våpensmia ønsker å tilby tjenester av høyst mulig kvalitet til sine kunder. De hadde behov for fornyelse av både maskineringssenter og dreiesenter. Valget falt på en Hermle...

Svemko fikk senket syklustid drastisk!

Svemko AS i Lonevåg fikk i januar 2021 installert CMZ TTL-66 dreiesenter. Dette er Deres CMZ dreiebenk nummer to. Vi takker for tilliten og gratulerer med ny maskin. Svemko utvikler og produserer lyddempere for rifler . Alle produktene er produsert i Norge med hovedfokus på ytelse, kvalitet, vekt, materialvalg og kompakt design. Mats Kleppe og Ole Asgeir Svenheim startet opp med utvikling av lyddempere i 2011. Mats Kleppe er utdannet CNC-operatør og maskiningeniør, mens Ole Asgeir Svenheim har jobbet som prosjektingeniør i mange år. Denne kombinasjon i tillegg til samarbeidet med produksjonsbedriften Mjøs Metallvarefabrikk AS har gjort det mulig å...

Flott artikkel i Maskinregisteret!

Karlsen & Solbakken Maskinering AS som ligger i Skien er også kalt KSM. De er kjent for å utføre alle slags maskineringsoppdrag til mange ulike bransjer. Blant annet produserer og overhaler bedriften alle typer hydrauliske sylindere, dessuten produkter som varierer fra spesialskruer og bolter til forsvarsprodukter og bygging av robotceller til bruk i industrien. Prototypproduksjon er også vanlig. Reparasjon og nylaging av bolter og foringer er selvsagt en del av hverdagen. KSM har kunder i så mange ulike bransjer og det er nesten alltid hektisk i verkstedet. Bedriften hadde behov for en ny litt lengre dreiebenk og valget falt på...