Metallmaskiner

Vi har fått ny logo!

Historien bak:

Den nye merkevareidentiteten og logoen hinter til Bergsli sin historie, samtidig som den understreker selskapets fremtidige retning og Bergsli sin posisjon i det norske markedet for verktøymaskiner og lagerløsninger.

Elementene i den nye merkevareidentiteten består av mer moderne elementer, samtidig er logoen gjenkjennbar for å vise vår identitet.

Se endringen her:

Vår nye logo gjenspeiler hvordan Bergsli Metallmaskiner ønsker å møte nye og eksisterende kunder.

Det hele startet i 1953. Brødrene Leif, Finn og Odd Bergsli så et klart behov for en effektivisering av den industrielle produksjonen her i landet. De slo sine ressurser og kunnskaper sammen, trakk med seg viten og ideer og fylt med et stort pågangsmot slo de seg sammen i et eget firma. Det ble raskt knyttet kontakter med maskinprodusenter i Europa og utstyret ble lansert på hjemmebane – dermed var grunnlaget lagt for en over 70 år lang suksesshistorie.

Bergsli er i dag en landskjent maskinleverandør blant de aller største. Vi leverer verktøymaskiner, lagerautomater og utstyr til Norsk industri.

Våre kunder er alt fra små enmannsbedrifter og opp til de store aktørene i bransjen. Maskin utvalget er fra enkle småmaskiner til store maskineringssenter, roboter og hele fabrikkanlegg.

Fagkunnskap og stor kontaktflate hos leverandører og produsenter av maskiner er en av våre styrker. Våre ansatte er svært erfarne, noe som gjør at kundene føler trygghet ved sine maskin kjøp. I serviceavdelingen finnes det høy faglig kompetanse blant service teknikere, dette gjør oss kvalifiserte til de oppgaver vi møter ute hos våre kunder.

Vi ønsker å vise vår langvarige historie og erfaring på markedet, samtidig som vi er en moderne bedrift som alltid ser etter nye løsninger for fremtiden.

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

Ny Prosjektingeniør – Even Skaugård Karlsen!

Even er tilbake hos oss. Han er ansatt som opplæringsansvarlig og prosjektingeniør og vil dermed bidra med kursing, support og opplæring til våre kunder, i tillegg til gjennomføring av ulike prosjekter. Han arbeidet hos oss for 3 år siden, den gang som servicetekniker og hadde ansvar for service og igangkjøring av CNC-maskiner. Mange kunder vil nok kjenne han igjen. Even er 28 år og har utdannelse og fagbrev som Automatiker. Han er veldig interessert innenfor sitt fagfelt og holder derfor på med Tekniker utdannelse som Automatiker på deltid. Han har arbeidet med automasjon, programmering og design av testutstyr for olje...

Om oss

Det hele startet 15. januar 1953 For over 70 år siden tok de tre brødrene Finn, Leif og Odd Bergsli en viktig beslutning. Skiensguttene ville satse på å etablere sitt eget firma og selge produksjons maskiner til den voksende industrien over hele landet. Med hybel som kontor og sykkel som fremkomstmiddel startet de tre brødrene sin beskjedne virksomhet. De slo sine ressurser og kunnskaper sammen, trakk med seg viten og idéer og fylt med et stort pågangsmot slo de seg sammen i et eget firma som fikk navnet Bergsli AS. Bedriften var delt inn i fire ulike avdelinger representert innenfor...

VI VIRKELIGGJØR DINE ØNSKER!

Året 2019 har vært et fantastisk år for vår del Vi har solgt maskiner til både eksisterende og nye kunder. Det virker som de alle er fornøyd. Bergsli Metallmaskiner AS har på profesjonelt vis betjent den norske industrien i over 60 år. Det hele startet i 1953, da brødrene Leif, Finn og Odd Bergsli delte matpakke og utvekslet tanker og ideer. De så muligheter for effektivisering i den industrielle produksjonen. Med kunnskap og pågangsmot slo de seg sammen og startet eget firma. Det ble raskt knyttet kontakter med verktøymaskinprodusenter i Europa og utstyret ble lansert på hjemmebane – og dermed...