HERMLE Gen2 – Din investering i fremtiden

Det som var bra, har nå blitt enda bedre!

Hermle presenterer de tre første modellene av den nye generasjon 2 på årets AMB messe, Stand nummer C31, Hall 7

Hermle C650, C32 og C42 ble valgt og representerer det mellomstore maskineringssegmentet på grunn av deres størrelse og arbeidsområde. Alle maskinmodeller vil bli konvertert til GEN2 i løpet av de neste 18 månedene.

Utseendemessig er det kun frontrutene som er endret

Den unike konstruksjonen som Hermle har hatt stor suksess med over hele verden og som er grunnleggende for deres nøyaktige og stabile 5-akse maskiner, er den samme som tidligere.

Samtlige modeller har basis i det stabile, multifunksjonelle maskinfundamentet. De har fast vertikal fresespindel med bevegelse i de lineære aksene X, Y, Z og bordet/arbeidsstykket beveges i de roterende aksene A og C. Hermle utviklet dette konseptet tidlig på 90-tallet og fremstår som en av pionerene innen 5-akse bearbeiding.

GEN2 gjør hermle maskiner enda mer effektive fordi:

Verktøylengden er nå 350 mm på alle modeller

programvaren og tallrike maskinkomponenter har fått banebrytende teknologi. Dermed har hele den elektriske arkitekturen blitt fornyet for å inkludere ProfiNet som er fremtidens måte å kommunisere på.

Et stort antall sensorer har også blitt endret til IO Link (international standard). Disse endringene gjør maskinene enda mer effektive.

Energieffektiviteten til hele maskinen (kjøleenheter i koblingsskap og spindel) er ytterligere forbedret i kombinasjon med høytrykks systemene. I fremtiden vil mange av hjelpeenhetene gå over til frekvensstyrte frekvensomformere, noe som åpner for behovsdrevet og dermed mer energieffektivt styresystem. I tillegg til de økonomiske fordelene for våre kunder, gir dette oss også mulighet til å gi et reelt bidrag til miljøvern.

 

Les mer om HERMLE 5-akse maskiner her

Har du spørsmål, kontakt oss her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

HERMLE HS Flex Heavy håndteringssystem – en ekte kraftstasjon!

Flytter enkelt paletter og fiksturer opptil 1.200 kg! Mindre nedetid, mer spindeltid og produktivitet – dette er mulig ved å kombinere Hermles omfattende håndteringssystem og Hermle 5-akse maskineringssentre Systemet er enkelt og brukervennlig. Kjør ubemannet for mer effektiv produksjon Systemet håndterer et bredt spekter av ulike dimensjoner og vekter Bygget for ekstremt god kvalitet og lang levetid. Garanterer langsiktig stabilitet i systemet Kontrollsenter med touchskjerm og med full kontroll over alle produksjonsordrer Strekkodeleser for rask ordreinnføring en eller to lagringsmoduler for palettlagring gir høyt volum Mindre nedetid Økt produksjonskapasitet Ergonomisk HS flex heavy kan brukes til Hermle C400, C650, C32...

Behov for bearbeiding av store deler?

KITAMURA MYCENTER HX800G/1000 – Gjør det kompliserte enkelt! Maskineringssenter i verdensklasse med unike løsninger og med funksjoner som øker produktiviteten . (Maskinen har rask levering da den finnes på lager i Europa) Horisontalt maskineringssenter for store og tunge deler Kvalitet og nøyaktighet er dens varemerke 3 eller 4 akse maskin med kapasitet for maskinering av små detaljer som krever høy nøyaktighet Ilmating 60 m/min på boks vanger Max skjærehastighet 60 m/min på boks vanger Bordstørrelse 800 x 800 mm Pattentert dobbel kuleskrue. Målestaver i alle akser Verktøymagasin for 62 verktøy – kan utvides for opptil 212 verktøy Posisjonsnøyaktighet ± 0,002...

KITAMURA

Bergsli Metallmaskiner AS har blitt forhandler i Norge for den Japanske fresemaskin produsenten  KITAMURA. I over 85 år har  KITAMURA Machinery  skapt innovative bearbeidingssentre som oppfyller de strengeste krav til produsenter over hele verden. Kitamura  er kjent for meget høy pålitelighet, samt nøyaktige maskiner og unike løsninger med slagordet «KITAMURA – forenkler maskinering» Bedriften er et familie eid selskap som drives i tredje generasjon av familien Kitamura, den har også Europa kontor i Dusseldorf, Tyskland KITAMURA  selger  sine maskiner  over hele verden. I Norge har Kitamura maskiner vært solgt i varierende antall. Vi snakket med kunde som kan melde om...