Kitamura – Forenkler maskinering!

Maskineringssentre i verdensklasse!

I over 85 år har Japanske Kitamura Machinery skapt innovative bearbeidingssentre som oppfyller de strengeste krav til produsenter over hele verden.

Kitamura er et familie eid selskap som drives i tredje generasjon av familien Kitamura. Bedriften har Europa kontor i Tyskland.

Bedriften er kjent for høy pålitelighet, samt nøyaktige maskiner og unike løsninger med slagordet «KITAMURA – machining challenges – simplified»

Ved å kombinere lang erfaring med den nyeste teknologien har Kitamura Machinery skapt et komplett sortiment av «Mycenter» – Horisontale maskineringssenter fra 250mm – 1250 mm palettstørrelse og 3-4-5-akse vertikale maskineringssenter som alle sammen gir kundene forbedret produktivitet gjennom enkel tilpasningsevne.

Bedriften tenker konstant produktutvikling, noe som gjør at de kan tilby de mest teknologisk avanserte og pålitelige maskinene som finnes på markedet i dag.

Kitamura gjør vanskelige jobber enkle å mestre og er ultra nøyaktige på grunn av sin stive konstruksjon og ekte geometrisk nøyaktighet. Maskinene er unike i sin kategori med hele 60 m/min på solide boksvanger.

Kitamura har laget sin egen skreddersøm på den app-baserte og interaktive styringen, som baseres på «Fanuc» kompatibel Mitsubishi hardware. Styringen har en flott 19 tommer touch-skjerm og brukervennligheten er helt i øverste klasse.

Styringen kan tilpasses selv av den enkelte operatør, og det er mulighet for videosamtale og e-post meldinger direkte fra panelet. Manualer og instruksjoner for bruk, feilsøking og vedlikehold ligger ferdig servert på rett plass.