Metallmaskiner

Vi er miljøfyrtårn!

Vi har blitt resertifisert og godkjent som Miljøfyrtårn.

For å bli godkjent må virksomheten kunne dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Det stilles stadig økende krav til at aktiviteter og tjenester skal ta hensyn til miljøet og følge generelle retningslinjer.

Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS jobber aktivt med å ta miljøansvar i et samfunn med stadig økende utfordringer rettet til miljøvern og klima.

Vi har vært miljøfyrtårn sertifisert siden 2018. Juli 2024 ble vi resertifisert for 3 nye år, og vi er stolte over at våre helt konkrete klima- og miljøbidrag viser at miljøarbeid gir resultater.

 

Klima- og Miljørapport kan fås tilsendt på forespørsel eller trykk her

Vi vil være en sunn og bærekraftig virksomhet.

Bærekraft betyr at man på mest mulig skånsom måte utnytter de ressursene vi har, slik at de neste generasjoner også skal ha mulighet til å benytte de samme ressursene, og at våre fotavtrykk blir så minimale som mulig.

Vi ønsker å være en virksomhet som tar klare miljøhensyn og derigjennom også påvirke våre forretningsforbindelser til å gjøre det samme.

Våre fokusområder er:

  • Klimautslipp og annen forurensning skal holdes på et så lavt nivå som teknologi, økonomi og praktiske løsninger gjør mulig.
  • Bevisst holdning til avfall og sortering
  • Begrens bruk av engangsemballasje
  • HMS plan og arbeid for ansatte
  • Vi skal også ta vare på våre bygninger og materiell
Vi ønsker å gi kunder, samarbeidspartnere eller andre interessenter mulighet til å gi innspill på hvordan klima og miljøpåvirkningen av varer og tjenester kan forbedres.

 

Kom gjerne med innspill, trykk her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

Vi er miljøfyrtårn!

Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS tar miljøansvar og er nå blitt resertifisert og godkjent som Miljøfyrtårn. For å bli godkjent må virksomheten kunne dokumenter at strenge kriterier innen og at temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt. Det stilles stadig økende krav til at aktiviteter og tjenester skal ta hensyn til miljøet og følge generelle retningslinjer. Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS jobber aktivt med å ta miljøansvar i et samfunn med stadig økende utfordringer rettet til miljøvern og klima. Vi har vært miljøfyrtårn sertifisert siden 2018. Juli 2021 er vi resertifisert for 3 nye år, og vi...

VI ER MILJØFYRTÅRN!

Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS tar miljøansvar og er nå blitt godkjent som Miljøfyrtårn. For å bli godkjent som miljøfyrtårn må virksomheten kunne dokumenter at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt. Det stilles stadig økende krav til at aktiviteter og tjenester skal ta hensyn til miljøet og følge generelle retningslinjer. Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS jobber aktivt med å ta miljøansvar i et samfunn med stadig økende utfordringer rettet til miljøvern og klima. Tirsdag 02. Oktober 2018 fikk vi Miljøfyrtårn-diplomet fra ordfører i Skien kommune. Klima- og Miljørapport kan fås tilsendt på...