Metallmaskiner

Vi er miljøfyrtårn!

Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS tar miljøansvar og er nå blitt resertifisert og godkjent som Miljøfyrtårn.

For å bli godkjent må virksomheten kunne dokumenter at strenge kriterier innen og at temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Det stilles stadig økende krav til at aktiviteter og tjenester skal ta hensyn til miljøet og følge generelle retningslinjer.

Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS jobber aktivt med å ta miljøansvar i et samfunn med stadig økende utfordringer rettet til miljøvern og klima.

Vi har vært miljøfyrtårn sertifisert siden 2018. Juli 2021 er vi resertifisert for 3 nye år, og vi er stolte over at våre helt konkrete klima- og miljøbidrag viser at miljøarbeid gir resultater.

Klima- og Miljørapport kan fås tilsendt på forespørsel eller trykk her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

VI ER MILJØFYRTÅRN!

Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS tar miljøansvar og er nå blitt godkjent som Miljøfyrtårn. For å bli godkjent som miljøfyrtårn må virksomheten kunne dokumenter at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt. Det stilles stadig økende krav til at aktiviteter og tjenester skal ta hensyn til miljøet og følge generelle retningslinjer. Vi hos Bergsli Metallmaskiner AS jobber aktivt med å ta miljøansvar i et samfunn med stadig økende utfordringer rettet til miljøvern og klima. Tirsdag 02. Oktober 2018 fikk vi Miljøfyrtårn-diplomet fra ordfører i Skien kommune. Klima- og Miljørapport kan fås tilsendt på...