Metallmaskiner

Hainbuch hurtigskifte-system for små spindler!

CentroteX S er et av de minste standardiserte hurtigskifte-systemene på markedet.

Fantastisk repeterbarhet ved skifte mellom maskiner, mindre enn 0.002 mm uten oppretting.

Mini-versjonen inneholder den velprøvde centroteX-teknologien, men med en ytterligere fordel. Den betjenes med bare en skrue, noe som sparer enda mer tid til oppsetting.

Sammenlignet med større CentroteX M kan CentroteX S monteres enda raskere og med stor repeterbarhet, samtidig er også ergonomien forbedret.

Med en spindelklaring på opptil 52 mm og en liten ytre diameter på 224 mm, er centroteX S det ideelle hurtigskifte-systemet for maskiner med lite arbeidsområde.

Oppspenning har aldri vært enklere!

  • Lynraskt bytte av oppspenning
  • Dramatisk reduksjon i oppspenningstid
  • Mindre enn 0.002 mm repetisjonsnøyaktighet ved skifte mellom maskiner – uten oppretting
  • Bruk samme oppspenning i flere maskiner
  • Passer maskiner med spindel nese A2-5, A2-6, AP140 og AP170
  • «Monteq S» løfteanordning gjør skiftingen sikkert, trygt og bevarer nøyaktigheten over tid

Har du spørsmål, kontakt vår Hainbuch ekspert, Terje Jacobsen på mail: tj@bergsli.no eller ring tlf: 98 83 14 11

Les mer om CentroteX S hurtigskifte-system her
Les mer om Hainbuch her

Del innlegget

Facebook
LinkedIn
E-post
Utskrift

Relaterte innlegg

DockLock 0 pkt. system!

Dette oppspenningssystemet er et posisjonerings og vekslingssystem mellom maskinbord og maskinstikke/arbeidsstykke. Hainbuch DockLock 0 pkt system har mange oppspennings variasjoner og gir en løsning for nesten alle verktøymaskiner når det kommer til tidsbesparelser for oppsett og minimering av nedetider. Nesten uansett geometrisk form på arbeidsstykket så kan systemet passe for enkel eller flere innfestinger, den kan brukes universalt i vertikale og horisontale bearbeidingssentre, på 3- og 5-akse bord og 4. akse eller flersidige kuber.

Nyhet – HAINBUCH 2-bakket chuck modul,

Sentrisk oppspenningsadapter for fres og drei! Et nytt tilskudd til den modulære systemfamilien for kubiske arbeidsstykker for maskineringssentre Praktisk og lett sammenlignet med andre oppspennings verktøy Den samme teknologien som i 3-kjeve modulen (for runde arbeidsstykker) Du kan bytte fra hylse til 2-bakket chuck på bare to minutter Kan også brukes roterende på opptil 1500 0/min Finnes med harde og myke toppbakker Bare egnet for utvendig oppspenning SE (sekskantet) eller RD (rund), størrelse 65 finnes på lager (andre varianter lages på forespørsel) Hainbuch modulært system for rask omstilling og fleksible oppspennings løsninger! SPAR TID MED RIKTIG OPPSPENNING TIL DINE DREIE...

7 SMARTE grunner til Hainbuch oppspennings system!

1. Smart, Hainbuch har over 60 års erfaring innenfor oppspennings teknologi TOPLus chuck med utvendig spennhylse: Unik stabilitet og parallell fastspenning Rundløpsnøyaktighet < 0,015mm Minimal slitasje 2. Smart, at du kan bytte over fra utvendig til innvendig oppspenning på bare 1 minutt ToPLus chuck med mandrel for MANDO tilpasning: vibrasjonsdemping gjennom vulkaniserte oppspenningshylser Ekstremt høy spennkraft også ved små oppspenningsdiameter Stort spennområde 3. Smart, at du kan bytte fra hylse til 3-bakket chuck 3-bakket chuck modul: Betydelig økning av spennområdet Finnes i to størrelser Maskinering mellom bakkene er mulig (fres eller bor) 4. Smart, at til og med dette er...