VI VIRKELIGGJØR DINE ØNSKER!

VI VIRKELIGGJØR DINE ØNSKER!

Året 2019 har vært et fantastisk år for vår del. Vi har solgt maskiner til både eksisterende og nye kunder. Det virker som de alle er fornøyd.

Bergsli Metallmaskiner AS har på profesjonelt vis betjent den norske industrien i over 60 år.

Det hele startet i 1953, da brødrene Leif, Finn og Odd Bergsli delte matpakke og utvekslet tanker og ideer. De så muligheter for effektivisering i den industrielle produksjonen. Med kunnskap og pågangsmot slo de seg sammen og startet eget firma. Det ble raskt knyttet kontakter med verktøymaskinprodusenter i Europa og utstyret ble lansert på hjemmebane – og dermed var grunnlaget lagt for en 60 års lang suksesshistorie.

Hos oss får du veiledning og hjelp til tilpasning av løsning etter behov og ønske. Bergsli installerer verktøymaskinene, gir opplæring, samt følger opp med service og vedlikehold. Alle våre servicemedarbeider har fagbrev som automatikere og industrimekanikere. Vi innehar de nødvendige godkjenninger for offshore-service på maskiner og lagerautomater

Maskiner har hele tiden blitt levert med faglig kompetanse, fokus på kvalitet og god service. Vi er i dag 13 ansatte som alle har sin fulle fokus på at kunden skal bli fornøyd – ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Vi takker for samarbeidet i året som gikk og ønsker dere alle et godt 2020!

Ønsker du kontakt, trykk her!