WESTCONTROL ROBERTSON AS HAR FÅTT NY CMZ TA30YS DREIEBENK

WESTCONTROL ROBERTSON AS HAR FÅTT NY CMZ TA30YS DREIEBENK

Westcontrol Robertson AS avdeling Egersund gikk nok en gang for ny maskin med oss som leverandør. Vi er beæret over tilliten de viser oss.

Det er stor aktivitet i verkstedet til Westconrol Robertson AS, derfor var det igjen behov for ny dreiebenk og denne gang valgte kunde en CMZ TA30YS-640.

Med en historie som går tilbake til 1946 har Westcontrol opparbeidet mange års erfaring i utvikling og produksjon av elektronikkbaserte løsninger. Utgangspunktet var i starten å lage høykvalitetsprodukter spesielt til maritime og landbruksrelaterte bruksområder.

I dag er Westcontrol et systemhus som ut fra en ide kan designe, utvikle og produsere nye produkter til de fleste bransjer og anvendelser. Produkter som er produsert her kan du finne i din egen stue, i et helikopter, på en skipsbro eller dypt nede i en oljebrønn.

Westcontrol har hovedkontor på Tauhvor de driver med utvikling, elektronikkproduksjon, automasjon og sammenstilling.

Westcontrol Robertson i Egersund håndterer utvikling, elektronikkproduksjon, maskinering og sammenstilling.

Westcontrol er hovedaksjonær i Berget på Notodden, som driver med kabel, elektronikkproduksjon, maskinering og sammenstilling.

Westcontrol har siden 2005 vært sertifisert i henhold til ISO 9001. IPC (Institute for Printed Circuits) er internasjonale standarder for alle sider av elektronikk utvikling og produksjon. IPC-standardene bidrar til å sikre at produsenter, kunder og leverandører snakker samme språk.

Grunnet økt arbeidsmengde og for å sikre best mulig kvalitet og leveringstid til sine kunder ønsket bedriften å investere i en ny dreiebenk. Valget falt på CMZ TA30YS-640 med Fanuc 32iTB styring

CMZ har laget maskiner siden 1948, og har dermed mer enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet, presisjon og driftssikkerhet, er CMZ blitt kjent som PREMIUM leverandør av CNC dreiesenter i Europa.

Vi ønsker å gratulere vår kunde med sin nye CMZ TA30YS-640

TA-serien har innebygget motor i revolver med hele 12 000 o/min og 75 Nm på roterende verktøy. CMZ produserer alle nøkkelkomponenter i eget hus og alle vitaldeler er oljekjølte med temperaturovervåking. Integrerte dreiespindler fra 14 til 42 kW.

CMZ bruker FANUC modell 32iTB på CNC-styring i denne type maskiner. Styringen har berøringsskjerm inkl. manuell Guide dialog. Den regnes som en velkjent styring for alle CAM-systemer.

All service utføres av Bergsli Metallmaskiner AS, som kjenner maskinkonseptet og Fanuc styringen godt gjennom mange års erfaring.

Westcontrol Robertson AS avdeling Egersund ser frem til å ta tak i flere nye og spennende oppdrag fremover og ønsker alle gamle og nye kunder hjertelig velkommen.

Les mer om CMZ TA30YS dreiebenk her

Les mer om CMZ dreiebenker her

Kontakt oss