NYHET – TTL-serie, CMZ øker sitt modellutvalg

NYHET – TTL-serie, CMZ øker sitt modellutvalg

CMZ øker sitt modellutvalg for å møte kundenes krav til nye løsninger. Som en del av denne prosessen har en ny stjerne blitt født:

Besøk CMZ på nett og se vårt nye verktøy som lar deg konfigurere din TTL-dreiebenk og be om pris online. Alt UTEN forpliktelser!

TTL-serien er kraftige produksjonsdreiebenker med 2 revolvere/3 kanaler og kombinert bakdokke og subspindel.

En av de viktigste fordelene sammenlignet med andre belte-drevne maskiner, er at TTL ikke bruker belter, hverken på spindlene eller X/Y/Z-aksene.

På toppen av dette taler de tekniske spesifikasjonene for seg selv:

  • Maskinene er perfekte for masseproduksjon fordi de er utstyrt med to revolvere noe som gjør at man kan produsere hele arbeidsstykket i en operasjon
  • Maskinen har subspindel med ekstra X og Z akse. Dette betyr at bortsett fra å bevege seg horisontalt kan også subspindel bevege seg radielt. Du har dermed 3 samtidige kanaler du kan bearbeide delen i. Det er også mulighet for å montere senterspiss på overdelen av underspindelen for å produsere lange arbeidsstykker.
  • Roterende verktøy med integrert motor 14kW, 42Nm, 12000 o / min.
  • Høy effekt med høyt dreiemoment.
  • Integrerte motorer på X- og Y-aksene.
  • Oljekjølte motorbraketter.
  • Maskinfundament i 60 ° for best ergonomi og sponavgang
  • TTL-serien er ikke bare en stangautomat, men kan utstyres med CMZ integrert portal-lader for fullautomatisert kjøring av stang- eller kappede emner, som TA- og TD-serien.

Disse maskinene er egnet for mange type bransjer og prosesser, men uten tvil er presisjonsdreiing området der alle seriens fordeler viser seg best frem

CMZ er kjent for EKSTREMT STABILE OG NØYAKTIGE dreiebenker og har vært Spanias markedsleder av horisontale dreiesenter gjennom flere år

For tiden kjører CMZ SPESIELLE LANSERINGSPRISER på den nye TTL-serien. Er du klar for en fantastisk avtale eller kanskje er du bare litt nysgjerrig på hva en slik maskin egentlig koster.

Les mer om TTL-serien her:

Lag ditt eget TTL maskinoppsett ONLINE og motta pristilbud helt uforpliktet, trykk her

Ønsker du mer informasjon om våre CMZ maskiner, trykk her