NY HERMLE C32U HOS INDUSTRIVERKTØY AS I LEKSVIK

NY HERMLE C32U HOS INDUSTRIVERKTØY AS I LEKSVIK

Bergsli Metallmaskiner gratulerer Industriverktøy AS med ny Hermle C32U. Vi er stolte over at kunde nok en gang valgte oss som leverandør.

Bedriften ble etablert i 1961 og holder til i Leksvik. De driver stort sett med produksjon av verktøy, samt maskinering og er en del av selskapet IV Group AS sammen med Microplast AS

IV Group består av fabrikken i Leksvik med 50 ansatte og fabrikken IV Tech Mould i Kina, som har rundt 300 ansatte

Industriverktøy AS har en moderne maskinpark. De har blant annet en CMZ TD-35-YS-800 som er regnet som ekstremt stabile og nøyaktige høykvalitets dreiebenker.

Bedriften har fra tidligere to stk. Herme fresemaskiner (1 stk. C600V og 1 stk. C630T).

Dette er 5-akse maskiner med unik fleksibilitet. Samtlige Hermle modeller har basis i det stabile, multifunksjonelle maskinfundamentet. De har fast, vertikal fresespindel med bevegelse i de lineære aksene X, Y, Z og bordet/arbeidsstykket beveges i de roterende aksene A og C.

Denne konstruksjonen gir bedre nøyaktighet og stabilitet som er viktig ved 5-akse bearbeiding.

C32U maskineringssenter bearbeider opp til 1000 kg tunge emner samtidig på fem akser. Maskinen er designet for daglig bruk, selv vanskelige bearbeidingsmaterialer freser C32 på rekordtid og med perfekt nøyaktighet og overflatekvalitet. Maskinen er levert med full 5-akse simultan Heidenhain TNC640 styring.

Les mer om Hermle C32 fresemaskin her

Les mer om Hermle fresemaskiner her