Induform går for CMZ igjen!

Induform går for CMZ igjen!

I Maskinregisteret nr. 5/2019 kan du lese hvorfor Induform er så fornøyd med sine CMZ dreiebenker

Det er stor aktivitet i verkstedet til Induform AS i Levanger, derfor holder man nå på med utvidelser av lokalene. Bedriften ble etablert i 1975 med hovedformål å levere støpe verktøy til plastindustrien. Da denne bransjen gradvis forsvant ut av landet ved tusenårsskiftet har bedriften også gått over på CNC-maskinering.

Induform AS arbeider i dag hovedsakelig opp mot oljerelatert industri, ofte med korte leveringsfrister og svært høye kvalitetskrav. For å tilfredsstille sine kunder har bedriften en maskinpark under kontinuerlig fornyelse slik at de til enhver tid disponerer topp moderne maskiner.

Vi installerte en ny CMZ TA25Y-1100 høsten 2018. Jonas Sivertsen som er daglig leder hos Induform AS forteller i Maskinregisterets artikkel at han faktisk er så fornøyd med denne maskinen og oss som maskinforhandler at han bestilte en ny i samme modellserie. «Dette er en skikkelig god maskin, veldig stabil» sier Håkon Tettli Rennemo som til daglig arbeider som maskinoperatør hos Induform og kaller seg en nyfrelst CMZ-bruker.

CMZ TA20YS-640 ble installert 01.06.2019, vi gratulerer kunde med sin nye maskin!

CMZ er Spanias markedsleder av horisontale dreiesentre og er kjent for ekstremt stabile og nøyaktige dreiebenker. TA-serien har innebygget motor i revolver med hele 12 000 o/min. CMZ produserer alle nøkkelkomponenter i eget hus og alle vitaldeler er oljekjølte med temperaturovervåking. Maskinene har integrerte dreiespindler fra 14 til 42 kW som standard

Induform har også flere maskiner fra våre leverandører i sin maskinpark. Bedriften har også to Hermle 5-akse fresemaskiner og et Emco Millturn dreiesenter

Les maskinregister artikkelen i sin helhet her:

Les mer om CMZ sine maskiner her: